Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

8 kommentarer

  1. Love the outfit in its entirety, everything, everything! Do you know if that Ebay seller is still selling those claw rings?

  2. No, sorry! It's vintage, so one of a kind. :( :( So many people asked me. But it was listed with both claw and talon, so maybe you can find something similar if you search for those words. :)And thank you very much! That was very nice of you. :)

  3. Åh Ditte – Jeg er virkelig glad for du skrev det med hæveautomaterne! Jeg brugte mit kort i magasin uden problemer, men da jeg ville hæve i banken ville automaten ikke tage det, og da jeg skulle betale noget på ebay kunne det heller ikke lade sig gøre. Tjekkede self netbank og der var jo masser af penge(ok, alt er relativt, høh) – Pyhaaada

  4. Ja, Brigitte, jeg vidste også, at jeg da i hvert fald havde de penge jeg bad om at hæve på kortet, selvom det ikke vælter rundt med dem efter mine seneste indkøb, men alligevel. Den sagde dog noget med at der ikke var forbindelse til kortudstederen, så det var der problemet var. :S

  5. Åh så skulle man jo næsten kigge forbi H&M imorgen – dilemma

  6. Afsted med dig, kære Signe. Hvad er du på jagt efter?

  7. Great look, the colours of the top works really well with your blonde hair.

  8. Gold Sphere: Thanks a lot, dear, I am happy that you like the combination. :)