Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

0 kommentarer

 1. eej det ser vel fint ud, Ditte. Håber du befinder dig godt derovre, meeen det gør du jo nok.knus Katja

 2. I LOVE IT :)! lækker stue. Kærligst Anettewww.anettenickelsen.com

 3. I love it!!! great space!www.julialovesthis.com.ar

 4. Det ser super fint ud :-) Kan godt li' at du læser Twilight :-)

 5. Ej hvor ser det bare godt og gennemført ud!!:)http://so-this-season.blogspot.com/

 6. Katja, jeg har det rigtig godt herovre :D Og tak ;)Anette: Mange tak!Julia: Thanks!Lullumut: Jeg ææælsker Twilight! har læst bøgerne 4 gange. :D Og set Twilight over 40 gange. :D Æh, det skal lige siges, at en stor del af gangene var mens jeg transkriberede, så det var uden lyd. :DMichelle: Tusind tak!

 7. Der var de jo, Eames stolene :) Rigtig fin stue!

 8. Så cool du bor:-) Er helt vild med det.Det skulle jeg have udlevet inden jeg fik børn:-)Mvh Ann-Sofie

 9. nøj den er sød den kanin! hvorfra?

 10. Manja, det var de nemlig :DChrimschrams: Den er fra etsy, købte den i en vintage shop derinde. :)Ann-Sofie: Ja, det er måske ikke lige børnevenligt alt sammen. :D Og tusind tak.

 11. Anonymous

  Rigtig fint du har fået det!

 12. Hvor emmer det bare af din stil – cool at se hvordan du har "oversat" det til din indretning!

 13. Mange tak, Ann-Sophie. Det er jeg glad for at høre, at du synes. :)

 14. Love it!!!

 15. maja

  hvor er du flyttet hen? altså hvilken del af byen :)

 16. Maja, jeg bor på Nørrebro.

 17. HejMedDig

  Hvilket firma er sofaen fra ?

 18. Jeg ved ikke, hvor den er fra. Den er købt på Lauritz.com.

 19. Sisse

  Hvor fandt du sofabordet??

 20. Sisse, det har jeg fået af min mormor. Har fået et andet siden billedet blev taget. :)

 21. Sally

  Hej Ditte :)Hvor har du købt de dér biller støbt ind i resin? De er super fine! :)mvh Sally

 22. Sisse

  åååh… dit sofabords-indlæg passede bare lige sammen med at jeg har købt ny sofa og også manglede et nyt sofabord og rent indretningsmæssigt har vi meget samme stil -var dog ikke så meget til chrom-benene på det du viste fra designtorvet, men har jo ventet i spænding på din løsning og synes "mormors" er superfint, sådan et må jeg på udkig efter :) Hvilket endte du med?

 23. Sally: tak! :) de er fra Etsy.com. :)Sisse: Jeg endte faktisk med noget så utraditionelt som at låne et. Jeg må lige poste billede i nærmeste fremtid, det kræver sit eget indlæg!! Jeg ved ikke helt, hvad jeg egentlig vil have pt og så dukkede dette op, så det valgte jeg at gøre i stedet.. :)

 24. Sally

  Hej igen :) Kan du evt. huske hvad sælgeren til billerne hedder? Fandt én med en masse fine ting, men som kun shipper til USA :/Kh Sally

 25. Louise

  Hvor er det fine skull fra? Har googlet rundt uden held :(

 26. Det er da meget nemmere at spørge mig først ;) Det er fra Seletti og det er købt i Hay, mener jeg gav 550,-.