Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

0 kommentarer

 1. Hvor ser du fin ud :-)

 2. Katrine

  Sikke en fin jakke!
  Det er første gang, at jeg er inde på bloggen her og nøj hvor ser den spændende ud ;-) Er faldet pladask for dine biller i akryl og må bare eje nogle! Kan du sige mig, hvor jeg kan finde dem henne? Har forsøgt at søge på nettet uden held, da jeg ikke rigtig ved hvad jeg præcist skal søge på, men det må kunne lade sig at gøre at finde nogle lignende på Ebay… Har du nogle tips til hvordan jeg skal gribe mig an?

  Hilsen den nye faste læser :-)

  • Ditte

   Hej Katrine

   Velkommen til! :D

   Jeg søgte på acrylic beetle i sin tid, man kan også søge på resin beetle. Du kan finde dem på Etsy.com og ebay.com (hvis der er nogen til salg pt. Udskift evt. beetle med inesct, det kan give andre hits. :)

   Kh.

   • Tine

    Hejsa :) ellers har jeg lige købt nogle i Tiger! Som godt kan minde lidt om.

    • Ditte

     Hej Tine

     Ja, dem har jeg også en bunke af. :D Men en del af mine er noget større og så skal man på ebay eller etsy.

     Kh.

 3. Ih altså Ditte…… Den der taske, SUK!!!!
  Du ser så skøn ud, jeg går all in for smile-billeder :D

  • Ditte

   Ja, den er rar, ikke? Jeg er så glad for den, er jeg. :D

   Og tusind tak. :*